Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Δ.Ν.Τ. και στην FILOS FILMS

ΕΛΛΑΔΑ 2011.Μετά απο πολλά χρόνια ρεμούλας και αφού η Ελλάδα έχει πνιγεί από απατεώνες ,κομπιναδόρους ,κλέφτες και κλεπταποδόχους και κάθε κατηγορίας "μαφιόζους" ΗΡΘΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟYΣ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ!! ΟΧΙ δεν ειναι το ΔΝΤ και η Τρόικα.
'Ειναι οι "ΔΝΤ ΟΙ ΤΙΜΩΡΟΙ" Η νέα ταινία της FilosFilms αρχίζει γυρίσματα στα τέλη Ιανουαρίου.Μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της σελίδας αυτής για την ροή των γυρισμάτων όπως επίσεις να βλέπετε φωτογραφίες και video απο τα γυρίσματα της ταινίας που κατά καιρούς θα αναρτώνται. ΑΝ βέβαια είστε ακόμα πιο τολμηροί μπορείτε να πάρετε μέρος στα γυρίσματα και να βοηθήσετε ή να εμποδίσετε τους ΔΝΤ να καθαρίσουν αυτόν τον τόπο απο την απατεωνιά και την λαμογιά . Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για να συμμετάσχετε σε κάποιο γύρισμα στο mail FilosFilms@yahoo.gr . Σας περιμένουμε!!

2 σχόλια:

  1. Mπράβο Μάγκες, καλή προσπάθεια.
    Η ταινία θα παιχτει και στους σινεμάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προβολή γίνεται Δωρεάν μέσα από το Internet .Για τους συντελεστές πραγματοποίητε πρεμιέρα στην οποία συμπεριλαμβάνετε μπύρριτσα και σχόλια μετά το πέρας της προβολής. Δες αν θέλεις κάποια από τις ταινίες μας και γράψε σχόλιο για το αν σου άρεσε η δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή